HALMSTAD BTK & STIGA & TTEX INBJUDER TILL

SUMMERCAMP 2024

Våra ledare i Halmstad BTK, Fredrik Håkansson, Fabian Åkerström, Sebastian Lundahl och Ulf ”Tickan” Carlsson tillsammans med klubbens A-lagspelare på dam- och herrsidan och andra ledare, har som ambition att göra allt för att erbjuda er en fantastisk vistelse under Halmstad BTK:s Summercamp 2024.

Mycket träning, roliga aktiviteter, bra gemenskap och mycket glädje under våra lägerveckor brukar ge alla deltagare härliga minnen att ta med sig hem efter avslutat läger, och det hoppas och strävar vi efter även denna gång.

Träningen äger rum i en av Europas bästa pingishallar, Halmstad Arena, och boende är som vanligt på Sannarpsgymnasiet, ca. 500 m från träningshallen, där även alla måltider serveras.

I lägeravgiften ingår all träning, alla aktiviteter, boende helpension och en läger T-shirt. Varje lägervecka avslutas med en lägerturnering med fina priser till alla spelare.

Vi hade fullt båda veckorna förra året, så anmäl er snarast för att vara säker på att få en plats till 2024-års Summercamp!

Upplysningar: camp@halmstadbtk.se, Ulf ”Tickan” Carlsson 070-821 21 36.

Lägervecka 1 7 – 12 juli
Lägervecka 2 14 – 19 juli

Pris 1 vecka: 3 500 kr
Pris 2 veckor 5 950 kr

Anmälan
Registrera dig på vår anmälningsblankett, som du laddar ner på www.halmstadbtk.se och maila in din anmälan till camp@halmstadbtk.se.

I samband med anmälan sätter ni in 600:- i anmälningsavgift på bankgiro 203-6846.