Halmstad BTK Parapingis: inkludering och utveckling

Välkommen till Halmstad Bordtennisklubbs parapingisverksamhet! Vi är en mångsidig förening som strävar efter att främja bordtennis i alla dess former, från nybörjare till elitnivå. Med en stark ambition att göra sporten tillgänglig för alla strävar vi efter att skapa en inkluderande och gemenskaplig miljö där personer med funktionsvariationer är välkomna att delta och utvecklas.

Parapingis i fokus: främjande av delaktighet och gemenskap

Vi är stolta över att vara en del av Svenska Bordtennisförbundets initiativ för parapingis. Vår målsättning är att skapa intresse och kontinuerlig verksamhet inom parapingis. Genom att erbjuda träningar och tävlingar för personer med funktionsvariationer strävar vi efter att öka medvetenheten och engagemanget för denna spännande och inkluderande sport. Under hösten 2022 välkomnade vi med glädje trettiotalet gymnasiesärskoleelever från Sturegymnasiet, vilket var en fantastisk möjlighet att främja bordtennisen och inkludera fler i vår gemenskap.

Parkinson och pingis: främjande av hälsa och gemenskap

Vi samarbetar även med Parkinsonföreningen i Halmstad för att erbjuda motionspingis för dess medlemmar. Varje tisdag samlas vi för att främja hälsa, gemenskap och välbefinnande genom pingisens glädje och aktivitet.

Lokal och utrustning: en inbjudande miljö för alla

Vår bordtennisverksamhet är baserad i Halmstad Arena, på Växjövägen 11, där vi har tillgång till C-hallen för pingis. Vi erbjuder rackets att låna och har engagerade instruktörer på plats för att stödja och vägleda alla deltagare.

Samarbete med Sveriges Parasportförbund och ParaMe: stöd och gemenskap för parasport

Halmstad Bordtennisklubb är stolta medlemmar i Sveriges Parasportförbund och är anslutna till ParaMe, en söksida som främjar parasport. Genom ParaMe kan du enkelt hitta information om vår förening och våra aktiviteter. Vi välkomnar alla intresserade att delta och upptäcka glädjen i bordtennis oavsett färdighetsnivå eller bakgrund.

Kom och var med: gemenskap, glädje och bordtennis för alla

Vi uppmanar dig att delta i vår inkluderande och mångsidiga bordtennisverksamhet. Oavsett om du är nybörjare, erfaren spelare eller intresserad av parasport, finns det en plats för dig hos oss på Halmstad BTK. Kontakta oss idag för att få veta mer om våra träningar, evenemang och hur du kan bli en del av vår fantastiska gemenskap!

pingisspelare