Hoppa till sidans innehåll

Skolbesök


HBTK åker ut och besöker varje läsår flera skolor i Halmstad med omnejd (Oskarström, Simlångsdalen, Slättåkra m.fl). Utöver det kommer många skolklasser till Halmstad Arena och får prova på pingis i vår fina träningshall, helt gratis. Besöken i Arenan görs ofta i samverkan med Idrottslyftet, medan klubbens ungdomsansvarige tränare Wiliam Kindblad  ansvarar för besök på plats ute i skolorna.

Upplägg
Våra populära besök består oftast av att en eller flera av klubbens tränare håller i en idrottslektion, och lägger upp det som en mer grundläggande pingisträning. Barnen får då lära sig de mest nödvändiga grunderna i form av racketfattning, bollkontroll, rundpingis och matchspel. Är ni intresserade av att HBTKs tränare ska komma ut och beöka er skola? Kontakta i så fall Wiliam Kindblad för att spika en tid! Mer info får ni om ni mailar till info@halmstadbtk,com 

Idrottslyftet
Är ni intresserade av att komma till Arenan med en eller flera klasser och prova på lite pingis, eller vill ni göra det som en av flera sporter under en aktivitetsdag i Arenan? Skriv i så fall till This is a mailto link, uppge när ni hade tänkt er att komma och hur många det gäller. Ansvarig för Idrottslyftet är Arne Andersson.

Brearedsskolan 1

Uppdaterad: 10 JUN 2016 14:37 Skribent: Magnus Mallander

Postadress:
Halmstad BTK - Bordtennis
Kansliet, Växjövägen 11
30244 Halmstad

Kontakt:
Tel: 0706120913
E-post: This is a mailto link

Se all info