Hoppa till sidans innehåll

Sannarps  idrottsgymnasium


Klicka här för att komma till Sannarps bordtennis hemsida 

Fredrik "figge" Håkansson är anvarig tränare, Figge har bland annat ett VM guld i lag och 5 SM guld på sin meritlista.

Kontakt Fredrik Håkansson: tel. 0708-752654, mejl: This is a mailto link

Bordtennis i skolan leder unga bordtennisspelare framåt i sin utveckling, dels som idrottare, men också som människor. På NIU-bordtennis får du chansen att satsa både på en bordtenniskarriär och på gymnasiestudier, i en miljö som förenar elitidrott och studier.

Under våra praktiska pass utvecklar du taktik, teknik och fysik. Under de teoretiska passen lär du dig bland annat om anatomi, träningslära, kost, ledarskap, idrottspsykologi, samt om prehab och rehab.

Ansök till NIU-bordtennis

Ansök till NIU-Bordtennis genom att fylla i anmälan.

Platserna tillsätts genom provträningar och intervjuer. Elever som anses ha bäst förutsättningar att tillgodogöra sig utbildningen ges företräde till utbildningen, oavsett föreningstillhörighet.

Samarbete

Sannarpsgymnasiet har ett samarbetsavtal med Halmstad BTK som är en av Sveriges mest framgångsrika bordtennisklubbar med elitserielag på både dam- och herrsidan, som ofta är med och slåss om medaljerna. Skolträningen bedrivs på förmiddagarna i HBTK:s lokaler i Arenahallen, bara ett stenkast från skolan.

Nationell Idrottsutbildning, NIU-bordtennis

På NIU-Bordtennis finns, på rekommendation från Svenska bordtennisförbundet, 6 platser per år. På NIU har du tre undervisningstillfällen per vecka i bordtennis under tre år. Det innebär att 400 poäng av ditt totala gymnasieutbud är kopplat till NIU.

Uppdaterad: 23 SEP 2021 18:24 Skribent: Arne Andersson

Postadress:
Halmstad BTK - Bordtennis
Kansliet, Växjövägen 11
30244 Halmstad

Kontakt:
Tel: 0706120913
E-post: This is a mailto link

Se all info